Event: digitaliseren in de voedselproductie

Welke uitdagingen spelen er op gebied van IT in de voedselindustrie? Hoe moet je beginnen en wat zijn de belangrijkste eerste stappen?
De voedselproductie kent haar eigen uitdagingen voor wat betreft het digitaliseren van de bedrijfsprocessen en ketensamenwerkingen.

Benieuwd hoe wij meer waarde creëren door de bedrijfsprocessen van onze klanten te digitaliseren? Kom dan 18 september langs in café / restaurant Soesterdal in Soesterberg en hoor de praktijk verhalen van:

Sprekers digitaliseren in de voedselproductie food-event CAPE - Mendix, Siemens, Huuskes,

Digitaliseren in de voedselindustrie – Eventlocatie

Word deze middag geïnspireerd door de digitalisatieverhalen uit de praktijk én de unieke locatie, midden in de Foodvalley op de voormalige vliegbasis Soesterberg.

Digitaliseren in de voedselproductie - Event informatie

Siemens & Mendix

Bij Siemens en Mendix weten ze als geen ander hoe je complexe productieprocessen vertaalt naar slimme, schaalbare software. Zij nemen je mee in de kracht en relevantie van low-code. Wat is het precies en waarom is het juist nu zo relevant voor de voedingsindustrie? Tijdens dit event delen visie op de toekomst van food & tech, en laten zien hoe low-code kan bijdragen aan meer wendbaarheid, innovatie en efficiëntie binnen de sector. Verwacht inspirerende praktijkvoorbeelden, slimme ideeën en vernieuwende toepassingen.

Huuskes

Voor Huuskes (totaalleverancier voor de zorg) draait alles om betrouwbaarheid, flexibiliteit en voedselveiligheid. Zij werken al jarenlang succesvol met Mendix en samen met ons hebben zij al diverse krachtige applicaties ontwikkeld, waaronder een geavanceerd ordermanagementsysteem en een maatwerk PIM-systeem. Tijdens deze sessie geven we een kijkje achter de schermen: Waarom koos Huuskes voor een op maat gemaakt PIM-systeem, en hoe dit ontwikkeld is. Welke strategische doelen worden ondersteund met low-code? En welke uitdagingen kwamen onderweg op ons pad en hoe hielp low-code om deze snel en flexibel op te lossen?

AI; CLAIR en Tim

Wat gebeurt er als kunstmatige intelligentie de wereld van food binnentreedt? Tim Eichhorn neemt je mee in de meest actuele en opkomende ontwikkelingen op het snijvlak van AI en voeding, met de CLAIR oplossing. Welke impact heeft AI nu al op de foodsector? Hoe kun je deze technologie vandaag al inzetten in je eigen organisatie? En welke toepassingen staan op het punt door te breken? Wij delen onze visie en concrete toepassingen die nu al het verschil maken en kijken samen vooruit naar wat er komen gaat.

CAPE + Mendix in de foodbranche 

In de afgelopen 7 jaar hebben we de complete supply chain van de aardappel tot het frietje wat bij jou op het bord ligt gedigitaliseerd. Een proces dat voorheen volledig werd afgehandeld met vele Excel lijsten en handmatige bel- en e-mailwerkzaamheden.

• Door slim gebruik te maken van voorraadbeheer, dockplanning, control tower, cloudscaper & emballage management hebben wij de volledige supply chain weten te digitaliseren.
• Dankzij deze digitalisatie is veel handwerk geautomatiseerd en zijn vele processen hiermee geoptimaliseerd.

Lezen welke gedigitaliseerde weg de aardappel aflegt voor het uiteindelijk als friet bij jouw aan de vork zit?