De zomer door met 6x digitaliseren in de voedselproductie – podcasts
- Welke uitdagingen spelen er op gebied van IT in de voedselindustrie?
- Hoe moet je beginnen en wat zijn de belangrijkste eerste stappen?
- Hoe krijg je de productieplanning optimaal gevisualiseerd?
- Hoe krijg je de planning afgestemd op de sales en sales vervolgens weer op de voorraad?
- Hoe krijg je de productinformatie gemanaged?
- Of nog een stap verder: hoe kan AI helpen met forecasting, scenarioplanning en productinformatie-management?
In onze Zomer podcastreeks geven ik je in 6 korte afleveringen antwoord op deze, en nog veel meer, vragen. Gratis, iedere week in je mailbox

De podcast
Aflevering 3: Productieplanning op lange en korte termijn in de food & beverage
Aflevering 2: Hoe te beginnen met digitalisatie in food & beverage
Aflevering 1: Foodproductie uitdagingen
Praktische informatie:
Voor wie is dit event bedoelt?
Dit event is bedoelt voor mensen die werkzaam zijn in voedselproductie en de volgende stap in digitalisering willen zetten.
Wanneer?
De zomer van 2025
Waar?
Podcastplatform Spotify
Meld je aan voor de wekelijkse podcast update & ontvang als eerste de podcast + unieke inzichten
Onze events
De digitale revolutie heeft een enorme impact gehad op bedrijven en industrieën over de hele wereld. We organiseren het Digital Business Festival omdat we geloven dat digitale transformatie cruciaal is voor het succes en de groei van moderne organisaties. We zagen dat veel bedrijven worstelden met het omarmen van digitale technologieën en het benutten van de kansen die ze bieden.
Met onze expertise en passie voor innovatie wilden we bedrijven inspireren en begeleiden bij hun reis naar digitale volwassenheid. We wilden een brug slaan tussen traditionele bedrijfsmodellen en de snel evoluerende digitale wereld, om zo organisaties te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiënter te werken en waarde toe te voegen aan hun klanten.

In person event | 18 september | Restaurant Soesterdal, Soestberg | 13:30 – 16:00
Event: digitaliseren in de voedselproductie
Welke uitdagingen spelen er op gebied van IT in de voedselindustrie? Hoe moet je beginnen en wat zijn de belangrijkste eerste stappen?
De voedselproductie kent haar eigen uitdagingen voor wat betreft het digitaliseren van de bedrijfsprocessen en ketensamenwerkingen.
Benieuwd hoe wij meer waarde creëren door de bedrijfsprocessen van onze klanten te digitaliseren? Kom dan 18 september langs in café / restaurant Soesterdal in Soesterberg.
